Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Anstiftarens löfte" by Rickard Carlsson & Lennart Matikainen # Book PDF Kindle ePub Free

Anstiftarens löfte

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Anstiftarens löfte
  • Author : Rickard Carlsson & Lennart Matikainen
  • Release Date : January 10, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1029 KB

Description

Terrorn har lamslagit Stockholm igen. Seriemördaren Peter Nordström utnyttjar tumultet i Sverige för att obemÀrkt ÄtervÀnda hem efter sin vistelse i Thailand, dÀr han slutfört sitt senaste uppdrag. Han tar risken att Äka hem, trots att han Àr internationellt efterlyst, eftersom han vill skydda sin bÀsta vÀn Samir. Samir har blivit skjuten av maffian, som en konsekvens av den hÀmndturné Peter startat.
Ledd av sin inre General tar Peter sig an den undre vÀrlden. NÀr han vid sidan av detta upptÀcker att terrordÄdet Àven drabbat hans familj blir det personligt. Polisen och SÀpo arbetar för högtryck, men de inser snart att de inte Àr ensamma i jakten pÄ att hitta de skyldiga, som inte tycks sky nÄgra medel för att uppnÄ sina ÀndamÄl.
Anstiftarens löfte Àr fortsÀttningen pÄ Besatthetens inferno.Boken Àr fiktion, men baserad pÄ verkliga hÀndelser. Vad hÀnder nÀr nÄgot omskakande drabbar samhÀllet och insikten om att det finns fiender i skuggorna blir uppenbar? Och hur agerar medborgare som upplever att staten inte kan hÄlla dem trygga?


Download Books "Anstiftarens löfte" PDF ePub Kindle